Resultats de la cerca frase exacta: 49

Diccionaris terminològics
1. bolet amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
2. tònic amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparat de sabor amarg emprat per a estimular la gana i millorar la digestió, que conté, per exemple, quinina o genciana. [...]
3. elixir amarg de Dubois
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tintura de genciana amb carbonat potàssic. [...]
4. cogombre tropical
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit del cogombre tropical, allargat i verrucós, verd i amb llavors blanques quan és immadur i groc o ataronjat i amb llavors vermelles quan és madur, de gust amarg, que s'utilitza en cuina i amb finalitats terapèutiques. [...]
5. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg. [...]
6. diosmina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glucòsid amarg, de propietats diürètiques i diaforètiques. [...]
7. picradonidina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
8. canyella blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Escorça del canyeller blanc. És aromàtica, de sabor picant i amarg, i emprada com a espècia i com a estimulant estomacal i tònic. [...]
9. cedrina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància cristal·lina, de sabor amarg. [...]
10. amargar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tenir, una menja, un gust amarg. [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>